Trainingen

De trainingen gaan door op elke dinsdag en donderdag in de sporthal van wetteren van 20u00 - 21u30

De trainingen bestaan uit een warming up, een uitgebreide techniektraining, begeleide oefeningen en programmatraining waarbij graadsgebonden technieken worden aangeleerd. Tijdens de training dragen de leden een zwarte gi, en een gordel die overeenkomt met hun graad. Voor nieuwkomers volstaat een joggingsbroek en een losse t-shirt.

Meer info

Kosho Shorei Ryu Kempo

Kosho Shorei Ryu Kempo is zeer conceptueel van aard. In Kosho Ryu leren studenten niet alleen zelfverdedigingstechnieken, ze leren ook concepten en principes die ervoor zorgen dat die technieken goed werken. Kosho Ryu-beoefenaars leren hoe zij de balans en structuur van een tegenstander kunnen manipuleren, dit met behulp van: "Escaping/Repositioning Arts", "Throwing Arts", "Joint Locking Arts" en "Striking Arts".

Meer info

Covid Maatregelen

UPDATE: Jammer genoeg zijn de lessen door de huidige omstandigheden opgeschort voor onbepaalde duur. Zodra de situatie veranderd, zal dit op de site weergegeven worden.
Wij hopen in de zomer 2021 te kunnen heropstarten, maar hier zijn jammer genoeg geen garanties voor. In de tussentijd blijven we beschikbaar om vragen te beantwoorden en kan je langs gaan op onze Facebook pagina voor verdere informatie.

Meer info