Trainingen

De trainingen gaan door op elke dinsdag en donderdag in de sporthal van wetteren van 20u00 - 21u30

De trainingen bestaan uit een warming up, een uitgebreide techniektraining, begeleide oefeningen en programmatraining waarbij graadsgebonden technieken worden aangeleerd. Tijdens de training dragen de leden een zwarte gi, en een gordel die overeenkomt met hun graad. Voor nieuwkomers volstaat een joggingsbroek en een losse t-shirt.

Meer info

Kosho Shorei Ryu Kempo

Kosho Shorei Ryu Kempo is zeer conceptueel van aard. In Kosho Ryu leren studenten niet alleen zelfverdedigingstechnieken, ze leren ook concepten en principes die ervoor zorgen dat die technieken goed werken. Kosho Ryu-beoefenaars leren hoe zij de balans en structuur van een tegenstander kunnen manipuleren, dit met behulp van: "Escaping/Repositioning Arts", "Throwing Arts", "Joint Locking Arts" en "Striking Arts".

Meer info

Covid Maatregelen

Vanaf dinsdag 8 september vliegen we er terug in, weliswaar met een aantal maatregelen. Het is hierdoor extra belangrijk dat alle deelnemers vooraf de veiligheidsregels, zoals vermeld op de website, doornemen. Hoewel fysiek contact is terug mogelijk, kiezen we er als club voor om tijdens de training toch zoveel mogelijk met mondkapjes te trainen. Wanneer de afstand gewaarborgd kan worden (zoals tijdens de opwarming) is dit niet noodzakelijk.

Meer info